CAW (heel Vlaanderen)

U bent hier

Blijf ook met je partner de beste vrienden

Tijd voor je relatie

De CAW's ondersteunen mee de campagneboodschap 'Maak van donderdag date-dag en blijf ook met je partner de beste vrienden'. Een relatie vraagt van beide partners best wat tijd en aandacht. Maar het is het meer dan waard! Je haalt heel wat kracht en energie uit je relatie. Het biedt ook steun wanneer je even met vragen of problemen zit in het leven. Daarom roepen we mee op om tijd voor je relatie te maken.

Even niet de beste vrienden?

Elk koppel ervaart wel eens een dip, dat is normaal. Soms zie je zelf niet meer hoe je er uit geraakt en wil je een hulplijn inschakelen. Dan kan je terecht in het CAW.

Niet langer de beste vrienden?

Een beslissing nemen over je relatie is moeilijk en vraagt tijd. Ook hiervoor kan je hulp inroepen. CAW's bieden verschillende vormen van begeleiding aan. Wil je graag bij elkaar blijven, en wil je er samen aan werken? Weet je niet of je bij elkaar wil blijven, en wil je hulp om die keuze te maken? Heb je beslist om uit elkaar te gaan, en wens je dit op een serene manier te doen? Je kan met elke vraag terecht bij het CAW.

Neem contact op met het onthaal

Je kiest zelf hoe je contact opneemt: