CAW (heel Vlaanderen)

U bent hier

Nieuws

In deze rubriek vind je een overzicht van nieuws uit het CAW.
Nieuwsberichten uit de regionale CAW’s vertellen je over het reilen en zeilen in de CAW's zelf.
Nieuws uit de sector geeft je een beeld van ontwikkelingen in het Vlaams welzijnsbeleid, CAW-standpunten, CAW-projecten in de steigers en initiatieven van partners die we als CAW een warm hart toedragen en mee willen verspreiden.

28.07.17

De ouders en vriendinnen van Sofie D, vermoord op huwelijksreis, voelden zich machteloos. Net als de meeste omstanders van partnergeweld. Want wat doe je eigenlijk als je als familielid, vriend of buur getuige bent van die gewelddadige situatie?

06.07.17

Relaties en seksualiteit op school: materialenbeurs en workshops

03.07.17

De CAW’s ondersteunen de uitgangspunten van het ontwerpdecreet lokaal sociaal beleid: de sociale grondrechten voor elke burger maximaal toegankelijk maken en de lokale sociale beleidsdoelstellingen realiseren.

21.06.17

Gisterenavond pleegde een 36-jarige man uit Molenbeek een mislukte terreurdaad in het treinstation Brussel-Centraal. Een ooggetuige verklaarde dat ze de man zag liggen en dat ze de volgende dag niet naar Brussel zou gaan om te werken.

14.06.17
Partnergeweld en mishandeling bij ouderen: bel 1712
 
Er heerst een taboe rond partnergeweld bij ouderen. De nieuwe campagne van de hulplijn 1712 richt zich dan ook specifiek op deze groep.

Pagina's