CAW (heel Vlaanderen)

U bent hier

Samenwerking

Het CAW werkt voortdurend samen om mensen nog meer en beter te kunnen helpen. Om het welzijn in Vlaanderen te versterken.

CAW's samen

De CAW’s werken intensief samen met elkaar en delen hun visie op algemeen welzijn. Ze maken gezamenlijke afspraken en spreken met één stem om te kunnen wegen op het welzijnsbeleid. Ze bouwen voortdurend aan partnerships met andere sociale organisaties in het gezondheids- en welzijnslandschap.

Partners

Ze bundelen de krachten met spelers uit de arbeidsmarkt, de huisvestingsmarkt, de zorg voor mensen met een handicap, de jeugdhulpverlening, de ouderenzorg, en met gezondheidsinstellingen, scholen, verenigingenOCMW, stad of gemeente. Op die manier kunnen de CAW’s de mensen meer en beter helpen in hun regio.

Projecten en acties

Naast structurele samenwerking lopen er ook heel wat projecten en acties die gebaseerd zijn op een samenwerking met andere organisaties. Op deze manier wil het CAW mensen helpen op te komen voor hun rechten en hun aanmoedigen om hun problemen zelf aan te pakken. En wil het bepaalde problemen aankaarten bij het brede publiek en de beleidsmakers. 

Benieuwd naar samenwerkingen of projecten in een bepaald CAW?

Neem een kijkje op de website van een van de elf CAW's:
CAW Limburg

CAW De Kempen
CAW Antwerpen
CAW Boom Mechelen Lier
CAW Brussel
CAW Oost-Brabant
CAW Halle Vilvoorde
CAW Oost-Vlaanderen
CAW Noord-West-Vlaanderen
CAW Centraal-West-Vlaanderen
CAW Zuid-West-Vlaanderen