CAW (heel Vlaanderen)

U bent hier

Vrijwilligers

Het CAW kan niet zonder vrijwilligers 

Vrijwilligers zijn van groot belang voor het CAW. Studenten, actieve gepensioneerden, mensen die in hun vrije tijd een bijdrage willen doen. Pas afgestudeerden die wat tijd hebben, in afwachting van een eerste job. Mensen die in de buurt wonen, of mensen die vroeger zelf geholpen zijn in het CAW en nu zelf graag helpen. Allemaal mensen met een groot hart!

Je vindt ze overal in de organisatie: in het bestuur, in werkingen, achter de schermen bij ondersteunende, administratieve of logistieke diensten. 

Het CAW wil niet zonder vrijwilligers

Het CAW kiest bewust voor het werken met vrijwilligers. We zijn er immers van overtuigd dat de samenleving een plek is waar mensen zich thuis voelen wanneer ze zich betrokken voelen bij wat leeft in hun omgeving en in de maatschappij. Wanneer je mensen kan helpen om hun recht op geluk waar te maken.

Vrijwilligers laten zien hoe je betrokken kan zijn. Op een actieve manier zetten zij hun talenten in voor die samenleving. Dat dragen we een warm hart toe! 

Het CAW erkent vrijwilligers

Kiezen voor vrijwilligers wil ook zeggen dat je in het CAW een volwaardige plek krijgt. Je krijgt eigen taken en de nodige ondersteuning waardoor je zelfstandig of in team kan werken. Op deze manier vormen vrijwilligers en vaste medewerkers een hecht team dat in een ontspannen sfeer op elkaar kan rekenen. Er is steeds ook ruimte en tijd voor aangepaste opleidingen.

Het CAW wil altijd nog vrijwilligers

Benieuwd? Neem een kijkje bij de vacatures of surf naar de site van het CAW in je regio om meer te weten over vrijwilligerswerk in het CAW in je buurt.

CAW Limburg
CAW De Kempen
CAW Antwerpen
CAW Boom Mechelen Lier
CAW Oost-Brabant
CAW Brussel
CAW Halle Vilvoorde

CAW Oost-Vlaanderen
CAW Noord-West-Vlaanderen
CAW Centraal-West-Vlaanderen
CAW Zuid-West-Vlaanderen