'k Zien van tel

‘k Zien van tel!” biedt kwetsbare jongeren ondersteuning op maat.

Er zijn heel wat kwetsbare jongeren en jongvolwassenen (18 – 30 jaar) met specifieke zorgvragen en activeringsnoden. Om een versnipperde aanpak tegen te gaan werd - onder impuls van het Europees Sociaal Fonds - een regionaal en multidisciplinair partnerschap opgezet tussen Stad Brugge, OCMW Brugge, CAW Noord-West-Vlaanderen, Groep INTRO, De Sleutel, VDAB, Brugge(n)voor jongeren en Werkkracht10. 

Dit aanbod is enkel beschikbaar in de regio Noord-West-Vlaanderen.

Met “‘k Zien van tel” willen we in de 11 gemeenten (Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, De Haan, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zedelgem, Zuienkerke) in de eerste plaats een samenwerkingsverhaal schrijven. Vanuit een gedeelde visie, gedeelde verantwoordelijkheid en gedeeld engagement bundelen we onze krachten om binnen een breed netwerk tot een gerichte, efficiënte en intersectorale samenwerking te komen. Deze samenwerking moet een antwoord op maat beiden op de diverse zorgvragen en activeringsnoden van de kwetsbare jongeren tussen 18 en 30 jaar in het werkingsgebied.“

Voor ons CAW worden Kira Vergote (jongerenteam Brugge), Cédric Dedecker (jongerenteam Brugge) en Siel Vandendriessche (JWW) deeltijds tewerkgesteld voor ‘k Zien van tel. Een vierde collega van ons CAW is nog op komst.

Kira en Siel zullen vooral de gemeenten in Oostkust bedienen terwijl Cédric en de vierde collega vooral Houtland voor hun rekening zullen nemen.

Jongeren kunnen vanaf heden al aangemeld worden.

Neem zeker een kijkje op https://kzienvantel.be/

Contact:

Coördinator ‘ k Zien van tel
Haroun Karim Rajput

Route 36
Vlamingdam 36
8000 Brugge
0474806065
haroun@kzienvantel.be