Valkuilen online aankopen

Webinar BIZ Online aankopen & internetfraude

Op 5 oktober 2021 organiseren BudgetInZicht Boom Mechelen Lier en BudgetInZicht Antwerpen in samenwerking met Neniu vzw een webinar over de gevaren van online aankopen.

Online aankopen. In onze digitale wereld zijn ze niet meer weg te denken. Gemakkelijk, snel en veilig… tenminste als je weet hoe je een betrouwbare website herkent. En hoe je kan zien of je op een beveiligde betaalsite bent beland. Zo zijn er helaas nog wel enkele andere valkuilen bij online aankopen. Maar niet iedereen is opgegroeid met het gebruik van internet. Niet iedereen weet hoe het allemaal werkt en waar je allemaal moet op letten. Oplichters maken maar al te graag gebruik van de meer digitaal kwetsbare burgers onder ons.

BudgetInzicht Boom Mechelen Lier en Antwerpen organiseren daarom samen met Neniu vzw een webinar over de gevaren van online aankopen en internetfraude. De webinar richt zich naar hulpverleners en zal gaan over de gevaren van online aankopen en hoe om te gaan met cliƫnten die de dupe zijn van internetfraude.

Praktische info:

Wie? De vorming is bedoeld voor hulpverleners
Wanneer? 5 oktober van 14u tot 16u
Kostprijs? Gratis
Vooraf inschrijven is verplicht via deze link

Voor meer info: kim.verleyen@cawboommechelenlier.be