Welkom op onze nieuwe website!

Je hebt hem al gevonden, maar je bevindt je dus op de fonkelnieuwe website van het CAW. Een site die mikt op meer verbinding, meer eenvoud en die meer gericht is op de gebruiker. We hopen dat het je bevalt! We lanceren ook ineens een nieuw en gratis CAW-nummer: 0800 13 500

De 11 CAW’s in Vlaanderen en Brussel lanceren sámen één nieuwe website en een nieuw, gratis telefoonnummer. Dat zijn zowel vanuit communicatie als vanuit organisatieperspectief twee grote stappen vooruit om de mensen die ons nodig hebben van dienst te zijn.

Nieuwe site

Wat we met deze nieuwe site willen bereiken?

  • We willen jou als bezoeker beter van dienst zijn, door minder te vertellen over onze organisatie maar beter  aan te reiken wat jij zoekt. We introduceren inhoudelijke thema’s waarover we informatie verschaffen. Misschien helpt dat je al verder. Wil je in contact komen met een hulpverlener, dan vertellen we bij ‘Hoe wij helpen’ wat het CAW voor je kan betekenen. Voor professionals is er een aparte pagina voorzien.
  • Hoewel het CAW een bijzonder rijk en divers aanbod heeft, willen we je toch een eenvoudige website bieden. Overzichtelijk en visueel rustig.
  • Vanaf nu hebben de 11 CAW’s en de 11 JAC’s in Vlaanderen en Brussel geen aparte sites meer. Slechts één adres! Ook dat maakt het eenvoudig en makkelijk. Door je regio te kiezen, krijg je de juiste informatie voor jouw regio te zien. Zo dragen we ons als CAW’s eenduidiger uit zodat jij makkelijker je weg kan vinden.

0800-nummer

De CAW’s deelden tot op heden een centraal 078-nummer. Omdat dit nummer voor de oproeper niet voledig gratis was, stappen we nu over naar een gratis 0800-nummer. Het nieuwe nummer is:

0800 13 500