CAW Limburg

Cheer for the champions of CAW Limburg

Alle hulpverleners hebben je hulp nodig. Ze staan vandaag in de vuurlinie van de coronastrijd. Dat verdient een groot applaus. Maar als we willen dat ze dit volhouden en er ook na deze crisis staan, dan moeten we hen helpen. Het nieuwe platform Cheer for champions wil iedereen op de werkvloer mentaal en emotioneel versterken. Supporter vandaag voor de hulpverleners van CAW Limburg met een gift via onze pagina op het platform.

Jouw gift = een geschenk

CAW Limburg is er voor iedereen vanaf 12 jaar met een welzijnsvraag. Onze medewerkers helpen mensen per telefoon, chat, mail, op kantoor en in onze verschillende opvanginitiatieven, zowel individueel als in groep. Ook tijdens en na de coronacrisis staan onze medewerkers paraat om deze hulp te blijven bieden. Een pittige opdracht die de druk op hun schouders verhoogt. Jouw gift investeren we in een geschenk of teamactiviteit voor de medewerkers. Dankzij jouw gift maken we onze dankbaarheid voor hun inzet tastbaar.

CAW Limburg, wablieft?

Iedereen heeft het wel eens moeilijk …

Dat hoort bij het leven. Soms kan je terecht bij vrienden of familie. Of vind je er zelf een weg doorheen. Maar iedereen kent ook momenten dat het helemaal niet meer lukt. Daar heb je recht op. Maar iedereen heeft ook recht op goede hulp.

Daarvoor is CAW Limburg er!

Het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) helpt mensen met al hun vragen en problemen die te maken hebben met welzijn. Een moeilijke relatie. Persoonlijke moeilijkheden. Financiële, administratieve, juridische of materiële problemen. Problemen in je gezin, familie of je ruimere sociale omgeving… We bieden ook hulp aan slachtoffers en daders van geweld, misbruik en betrokkenen van verkeersongevallen en misdrijven.

CAW Limburg doet meer …

We geven steun aan diegenen die het moeilijk hebben zodat ze zelf terug verder kunnen. We bieden rust aan diegenen die dat kwijt zijn. We versterken de mogelijkheden van mensen en staan hen bij in het benutten van hun basisrechten. We bestrijden elke vorm van uitsluiting en komen op voor een menswaardig leven voor iedereen. We gaan voor gelijke kansen en een harmonieuze samenleving.

Doe nu een gift voor CAW Limburg via onze pagina bij Cheer for Champions. Dank je wel!

Om deze video te kunnen bekijken, heb je een moderne browser nodig.

Download: