1ste editie van de Ring rond was succes

Zaterdag 7 oktober vond de eerste editie van 'CAW beweegt de Ring rond' plaats. Met meer dan 80 deelnemers en een opbrengst van € 2.800 kunnen we spreken van een succes.

Om deze video te kunnen bekijken, heb je een moderne browser nodig.

Steeds meer mensen leven onder de armoedegrens. Dat is zeker niet anders in Halle-Vilvoorde. Mensen in armoede hebben veel kopzorgen. Het CAW komt hier dagelijks mee in contact en elke dag zetten de medewerkers zich in om deze mensen te helpen. Toch willen ze meer doen. Daarom organiseerde CAW Halle-Vilvoorde een evenement om geld in te zamelen.

Bijna 80 CAW-sympathisanten wandelden of fietsten de Ring rond (of toch een deeltraject hiervan) en lieten de afgelegde kilometers sponsoren. Dit in kader van Music for life van Studio Brussel. Het idee is ontstaan dankzij een gemotiveerde bezoeker van een inloopcentrum. Hij is een fervent loper en wilde 100km lopen ten voordele van het CAW. Dat was toen organisatorisch niet meer haalbaar, maar dat idee is uitgegroeid tot wat het nu is. Hij heeft voor dit event dan ook meer dan 70 km gelopen!

Vanaf 17u was er een AfterWorkOut-feestje om de dag goed af te sluiten. De gesponsorde kilometers en het feestje waren samen goed voor een opbrengst van meer dan € 2.800. We willen dan ook alle deelnemers enorm bedanken voor hun inzet, maar zeker ook alle sponsors en aanwezigen, iedereen die van deze dag een succes heeft gemaakt. Het is fijn om zien wat allemaal mogelijk is als je er maar in gelooft en je de handen in elkaar slaat!

Met deze opbrengst wil het CAW hun cliënten en diens kinderen een onvergetelijke dag bezorgen. Niet iedereen kan zich zomaar een dagje naar een pretpark veroorloven. Iedereen heeft recht op een zorgenvrije dag en de medewerkers willen hun cliënten en hun kinderen dat dan ook bezorgen.

Wie het CAW nog wil steunen mag een vrije bijdrage storten op BE06 4391 0665 4122. Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf € 40 op jaarbasis.

🎥 Film door Randy Van Asch. Foto’s kan je hier bekijken.