CAW Limburg

Opening JAC Peer

Het JAC opende een nieuwe vestiging in Peer. Het JAC is het Jongeren Aanbod van het CAW. Je vindt ons, samen met andere partners, in het gloednieuwe jongerencentrum De Bak in Peer.

Het Jongeren Aanbod van het CAW

Jongere zijn is niet altijd makkelijk. Er gaat van alles in je hoofd om. Met vragen kun je soms terecht bij vrienden en familie. Soms vind je er zelf een weg doorheen. Maar elke jongere kent ook momenten dat het helemaal niet meer lukt. Dan heb je recht op goede hulp.

Voor wie

Het JAC helpt jongeren tussen 12 en 25 jaar. Problemen thuis? Op zoek naar een eigen stek? Vragen over seks? Slachtoffer van geweld of misbruik? Geldproblemen? Vragen over drugs? Of over pesten? Informatie nodig om zelfstandig te wonen? Of over rechten en plichten? … Bij het JAC kun je met elke vraag terecht. Elke vraag telt!

JAC Peer

Hulpverlener Elies gaat halftijds aan de slag in JAC Peer. Wil je een gesprek met haar? Maak een afspraak. Haar contactgegevens vind je hier.

Elies is erg blij dat het JAC sinds kort ook in Peer een vestiging heeft. ‘Deze opening sluit mooi aan bij de JAC-bekendmakingscampagne die we vorige week lanceerden,’ zegt ze. ‘Jongeren die met vragen zitten, weten goed wat ze willen: een gezellige stek in de buurt waar ze terechtkunnen voor een luisterend oor en een helpende hand. Dat is precies wat het JAC te bieden heeft. Dankzij middelen van Stad Peer kan het JAC in Noord-Limburg een nieuwe vestiging openen. Ik hoop dat we in de toekomst jongeren nog beter zullen bereiken dicht bij de plek waar ze wonen, werken en leven.’

Jongerencentrum De Bak

Elies helpt je met al je vragen over psychisch welzijn. Daarnaast kun je in De Bak voor veel andere dingen terecht: werken, vergaderen, repeteren, toffe mensen ontmoeten of een cadeau zoeken voor jezelf of iemand anders in een pop-upwinkel. Volg de Facebookpagina van De Bak en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.