oproep: figuranten gezocht

Voor onze spiksplinternieuwe campagne zijn we op zoek naar enkele figuranten. Altijd al eens willen weten hoe het voelt om in de spotlights te staan? Of zocht je nog een originele manier om je in te zetten voor het goede doel? Dit is je kans!

Hoe ziet dat eruit?

Onze campagne toont telkens een foto van twee mensen en een kort tekstje dat doet beseffen hoeveel mensen het moeilijk hebben en hoe we vaak niet weten wie ze zijn. Onze campagne zal zoveel sterker zijn als we foto’s van echte mensen gebruiken. En daar hebben we jouw hulp voor nodig…

Hoe kan jij helpen?

We zoeken mensen die willen poseren tijdens een professionele fotoshoot voor onze campagne. Altijd al eens willen weten hoe het voelt om in de spotlights te staan? Of zocht je nog een originele manier om je in te zetten voor het goede doel? Dit is je kans.

Hoe gaat dat in z’n werk?

1. Je schrijft je in via e-mail.
2. Indien jouw profiel in aanmerking komt, laten we je weten voor welk ‘personage’ je zal poseren.
3. Op de afgesproken dag en uur kom je naar de studio. Je wordt eerst onder handen genomen door een visagiste en daarna gefotografeerd.

Dus… concreet

Kan jij je een uurtje vrijmaken op maandag 12 juli (tussen 15u en 19u) of dinsdag 13 juli (tussen 9u en 13u)? Zie jij een verplaatsing naar Antwerpen Zuid zitten op één van deze dagen?

Stuur dan snel en ten laatste voor 30 juni een mail naar anita.cautaers@cawgroep.be met:
– je naam en leeftijd
– een recente foto van jezelf, liefst waar je van kop tot teen op staat
– op welk dag(en) je beschikbaar bent

Je hoort dan heel snel van ons!
Alvast bedankt voor je warme steun!

PS: Je hoeft niet bang te zijn om je eigen gezicht tegen te komen in de krant, op posters of tv.
Binnen de CAW landschap zal je wel aan het BV-schap moeten wennen 🙂