Save the date: De Geldweek (25/3-31/3)

Na het succes van de voorbije jaren organiseert Wikifin van 25 tot 31 maart voor de vierde keer op rij de Geldweek. Met deze nationale themaweek wil Wikifin mensen bewuster maken van geldzaken. Dit jaar schenkt men specifiek aandacht aan het belang van financiële educatie op jonge leeftijd en willen ze leerkrachten ondersteunen om financiële educatie aan bod te laten komen in de klas.

In het kader van dit onderwerp organiseert Wikifin tijdens de Geldweek allerlei activiteiten voor leerlingen uit het lager en het hoger onderwijs. Spelenderwijs leren de studenten over dagelijkse geldzaken en ontdekken ze dat een budget niet oneindig is. Een initiatief dat CAW Boom Mechelen Lier en BIZ met veel plezier steunen. Ze zullen tijdens de geldweek hun steentje bijdragen door budgetspelen te spelen met leerlingen uit de lagere scholen binnen de regio Boom, Mechelen, Lier.

Bij deze een warme oproep om deel te nemen aan de Geldweek en om dit initiatief massaal te verspreiden. Het volledige aanbod voor jong en oud kan je terugvinden op de website van Wikifin.

Interesse om in jouw school of klas een gratis workshop te organiseren? Schrijf je dan snel in via de website, want het aanbod is beperkt.