Zorg jij mee voor een warme Kerst?

Deze week geeft CAW Boom Mechelen Lier het startsein voor de Shoe-Box actie 2019. Een hartverwarmend initiatief waar we ons steentje graag aan bijdragen. Daarom engageren we ons opnieuw als inzamelpunt. Nog tot 13 december kunnen scholen, bedrijven en particulieren bij ons terecht om hun zelfgemaakte Shoe-Box in te leveren.

 

De Shoe-Box actie, een initiatief van De Samaritanen vzw, is inmiddels uitgegroeid tot een bekende traditie. Onder het motto “omdat iedereen recht heeft op een kerstgeschenk” roepen zij scholen, bedrijven en particulieren in de weken voor Kerstmis op om schoendozen te vullen met een tiental voedingswaren en dranken (alcoholvrij, niet bederfbare producten, gemakkelijk te openen en klaar om te gebruiken) en een wenskaart. Het geheel verpak je vervolgens als een prachtig kerstgeschenk.

De makers van deze dozen brengen ze daarna naar een inzamelpunt in de buurt. En dat kan ook dit jaar weer bij het CAW Boom Mechelen Lier. In ons onthaalpunt in Mechelen is iedereen welkom om zijn Shoe-Box in te leveren tussen 25 november en 13 december. In samenwerking met regionale armoedeorganisaties delen wij deze Shoe-Boxen uit aan kansarmen, thuislozen, mensen die anders geen kerstgeschenk zouden krijgen. Een kleine attentie waarmee we vele mensen een warme Kerst bezorgen.

Draag jij je steentje bij aan dit fijne initiatief? Spring dan voor 13 december binnen bij CAW Boom Mechelen Lier (Maurits Sabbestraat 119, 2800 Mechelen). Wens je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Janne Geyskens (janne.geyskens@cawboommechelenlier.be | 0490 11 93 01).