Opvoedingsondersteuning voor Antwerpse ouders

Antwerpse ouders kunnen voor opvoedingsondersteuning terecht bij Kwadraat, een deelwerking van CAW Antwerpen. Wil je graag een afspraak maken met een opvoedingsconsulent? Of heb je nood aan een vorming of infosessie? Je vindt alle informatie op de website van Kwadraat. Zoek je een ontmoetingsplek voor ouders en een plek waar je kinderen kunnen spelen? Dan kan je ook terecht bij Samik.

Opvoedingsadvies op maat

Weet je het even allemaal niet meer? Zit je met de handen in het haar? Praat er dan eens over met een opvoedingsconsulent. Ze maken tijd voor jou en luisteren naar je verhaal.
Elk gezin is anders. Onze opvoedingsconsulenten slaan je niet om de oren met kant-en-klaar advies, maar zoeken samen met jou naar oplossingen en nieuwe inzichten op maat van jouw situatie.

Je kan een afspraak maken via de website van Kwadraat.

Infosessies

Er worden regelmatig infosessies georganiseerd. Je kan de kalender checken op de website van Kwadraat.

Vorming

Naast infosessies worden er ook regelmatig vormingen georganiseerd die je als ouders op een praktische manier antwoorden kunnen geven op je vragen. Je kan het aanbod van vormingen terugvinden op de website van Kwadraat.

Ontmoeting

Zoek je een ontmoetingsplek voor ouders en een plek waar je kinderen kunnen spelen? Alle gezinnen met kinderen uit Antwerpen-Noord kunnen terecht bij Samik, met bijzondere aandacht voor de meest kwetsbaren. Je kan er ook info en advies krijgen.