Informatie, advies en korte hulp

We helpen je op weg

Bekijk de locaties

Bij het JAC kan elke jongere tussen 12 en 25 terecht met elke vraag of probleem. Je kan ons bellen, mailen of chatten, maar je kan ook langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. Je kan in alle vertrouwen contact met ons opnemen en het JAC is altijd en overal gratis.

Wat doen we?

We laten je van bij het eerste gesprek ervaren dat je er niet alleen voor staat. Samen met jou zoeken we naar oplossingen of antwoorden.
Eerst maken we je vraag ze helder en concreet mogelijk en leren we je situatie beter begrijpen.
We bieden je dus een luisterend oor, maar ook directe hulp, informatie en advies. We helpen bij je administratie en bij andere praktische zaken. We geven antwoord op juridische vragen of bieden tijdelijke opvang als je hier nood aan hebt. Indien nodig wijzen je de weg naar andere diensten en organisaties om je zo goed mogelijk te helpen.
Jij kiest steeds waarbij je hulp wil. En wij helpen je bij het maken van die keuzes. Je kan ook kiezen voor een verdere begeleiding. Je hulpverlener legt alle mogelijkheden aan je uit.

Is het JAC niet open en heb je toch snel nood aan hulp? Dan kan je terecht op het telefoonnummer 106 van Tele-Onthaal. Zij zijn 24u/24u bereikbaar.

 • JAC Aarschot
  Amerstraat 19, 3200 Aarschot
 • JAC corner Keerbergen
  Haachtsebaan 172, 3140 Keerbergen
 • JAC corners Tienen
  Heb je nood aan een babbel en is het moeilijk om naar Tienen te komen? Contacteer ons voor een afspraak en we plannen een gesprek in jouw buurt. We hebben JAC corners in Landen, Geetbets en Zoutleeuw.
 • JAC Diest
  Schaffensestraat 23, 3290 Diest
 • JAC Leuven
  Redingenstraat 6, 3000 Leuven
 • JAC Tienen
  Onze-Lieve-Vrouwbroedersstraat 2A/2, 3300 Tienen