Noord-West-Vlaanderen

JAC – Brugge

Door het WK wielrennen is het JAC niet altijd vlot bereikbaar. Vooral op woensdag 22 september wordt het moeilijk om in het JAC te geraken. Blijf op de hoogte van wat er staat te gebeuren en welke invloed dat heeft op de toegankelijkheid van onze straat via www.brugge.be/wkwielrennen.

Maak hier online een afspraak.

In het JAC bieden we gratis informatie, advies en ondersteuning voor alle vragen of problemen waar je als jongere (12-25 jaar) mee te maken kan hebben. Ben je ouder dan 25 jaar? dan kun je terecht bij ons volwassen aanbod in het CAW.

Hoe doen wij dat?

We gaan op zoek naar wat jou op dat moment het beste kan helpen. Het kan zijn dat je gewoon weer verder kan met concrete informatie of advies. Soms heb je wat meer nodig en zien we elkaar een paar keer terug voor duidelijk wordt wat je nodig hebt. Je hoeft ook niet altijd een vraag te hebben, soms heb je gewoon een luisterend oor nodig, en ook dat is helemaal oké.  

Een gesprek kan op verschillende manieren. Online, op de chat, telefonisch of je kunt een afspraak maken om langs te komen. Of we gaan gewoon samen wandelen. Online een afspraak maken kan hier, maar je kan ons ook mailen of bellen voor een ander moment. In niet-coronatijden staat onze deur de woensdagnamiddag open van 13u tot 20u. Op dit moment werken we enkel op afspraak.

=> Binnenkijken in het CAW? Dat kun je hier.

Als je het moeilijk vindt om de eerste stap te zetten, weet dan dat je altijd iemand mee mag nemen op gesprek. Dat kan een vriend of vriendin zijn, maar evengoed een leerkracht, een leiding van de jeugdbeweging, een andere hulpverlener, … . Waar jij je maar comfortabel bij voelt!

Thema’s waar wij vaak mee aan de slag gaan:

  • relatieproblemen
  • moeilijke thuissituatie
  • niet goed in je vel voelen
  • vragen over je eigen identiteit
  • zelfvertrouwen versterken
  • gepest worden
  • seksueel grensoverschrijdend gedrag
  • de wens om alleen te gaan wonen
  • ….

… en zoveel meer. Twijfel dus zeker niet om ons te contacteren met je vragen of problemen. Wij proberen te helpen waar mogelijk. Merken we dat wij toch niet voldoende kunnen aanbieden om je te helpen, dan zetten we samen met jou de stap naar een dienst die dat wel kan. 

 

Jac Brugge is onderdeel van Route 36: www.route36.be

 

De Folder vind je hier.

Informatie

Vlamingdam 36
8000 Brugge
Op kaart tonen

jac.brugge@cawnoordwestvlaanderen.be

0478 99 00 37: Spreek een boodschap in en je wordt teruggebeld

Teamverantwoordelijke: Sabine Lauwers

Bereikbaarheid

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 13 – 17 u. (op  afspraak) 17.30 – 19 u. (op afspraak)
Donderdag gesloten
Vrijdag 11 – 14 u. (open deur)
Zaterdag  gesloten
Zondag  gesloten

Maak hier online een afspraak.