Brussel

JAC Brussel

Ben je jonger dan 25 jaar? Heb je een vraag, een bezorgdheid of een probleem? Dan kan je op het JAC terecht. Ook elke andere persoon die zich zorgen maakt over een Brusselse jongere en op zoek is naar hulp, is welkom bij JAC Brussel. Onze hulp is gratis en kan anoniem.

Stuur ons een mailtje of bel ons tijdens onze permanentie uren. Zo kunnen we je advies geven of een moment plannen waarop je kan langskomen. De JAC-hulpverlener zal de tijd nemen om naar je verhaal te luisteren en tracht met jou je vragen en situatie helder te krijgen. Samen zoeken we een passende oplossing.  Als je wil, kan je een afspraak maken voor een volgend gesprek.

We begeleiden ook kwetsbare en thuisloze jongeren tussen 18 en 25 jaar naar zelfstandig wonen. We ondersteunen hen bij de zoektocht naar de woon- en leefvorm die aansluit bij hun mogelijkheden en interesse. Dit doen we in verschillende residentiële en ambulante woonvormen. Via een integrale begeleiding wordt de jongere aangemoedigd zelf zoveel mogelijk stappen te zetten om zijn situatie te verbeteren.

Twijfel je of wij je kunnen helpen? Bel of mail ons gerust zodat we dit samen kunnen bekijken. Je kan ook chatten met het JAC.

Informatie

Nancystraat 20
1000 Brussel
Op kaart tonen

jac@cawbrussel.be

02 486 45 01

Teamverantwoordelijke: Veerle Maes

Bereikbaarheid

Fysieke gesprekken kunnen alle werkdagen doorgaan op afspraak.

Telefonisch zijn we bereikbaar op onderstaande momenten:

Maandag             9u30-12u30

Dinsdag              13u30-16u30

Woensdag          13u30-16u30

Donderdag         13u30-16u30

Vrijdag                 9u30-12u30

Is het niet makkelijk voor jou om bij ons langs te komen, neem dan zeker contact op met ons en samen zoeken we een oplossing.