Noord-West-Vlaanderen

LOGiN – Brugge

Soms hebben jongeren (complexe) hulpvragen of noden waarmee het reguliere hulpverleningsaanbod niet kan helpen. De jongeren vallen overal tussen de mazen van het net. Met deze jongeren tussen 15 en 25 jaar, gaat LOGiN op weg. We trachten het vertrouwen in de hulpverlening te herstellen indien nodig, gaan op zoek naar een aanbod op maat van de jongere, gaan op zoek naar een gedeelde verantwoordelijkheid met andere (professionele) netwerkpartners en proberen er vooral voor te zorgen dat er een continuüm kan geïnstalleerd worden van hulp- en dienstverlening. 

LOGiN gaat intensief en langdurig met de jongere op pad. De hulpverlener gaat samen na wat de jongere belangrijk vindt en wilt. Samen gaan zij daarmee aan de slag. Hoe, waar en wat er gebeurt, bepaalt de jongere zelf. We trachten hierbij steeds de verschillende betrokken hulp- en dienstverleningen goed op elkaar af te stemmen.

Een cliënt aanmelden?
Als verwijzer kun je rechtstreeks aanmelden bij LOGiN door contact op te nemen via onderstaande contactgegevens. Bij de aanmelding wordt onmiddellijk module consult+ ingezet t.a.v. de aanmelder. Er volgt een uitgebreide vraagverheldering met oog voor het cliëntperspectief, sterktes en reflex van gedeelde verantwoordelijkheid. 

 

  • telefonisch: 0476/90 22 35 (Kira) of 0472/90 60 31 (Bram)

 

LOGiN maakt deel uit van het team ‘Jongeren regio Brugge’ en is onderdeel van Route 36: www.route36.be

Woont de jongere in Blankenberge? Dan is er ook LOGiN voor regio Blankenberge.

Informatie

Vlamingdam 36
8000 Brugge
Op kaart tonen

login.brugge@cawnoordwestvlaanderen.be

0472 90 60 31 of 0476 90 22 35

Contactpersoon: Kira en Bram

Bereikbaarheid

Telefonisch bereikbaar binnen de kantooruren. Bereikbaar via afspraak, ook buiten de kantooruren.