Praat erover

Ik mis mijn lief. Wat kan ik doen?

In uw kot blijven betekent ook dat je je lief moet missen. Gelukkig zijn er manieren genoeg om het ook in corona-tijden spannend en leuk te houden.

  • Kanalen genoeg dus om elkaar toch te zien. Spreek elke dag een vast momentje af om te skypen of te facetimen. Zo heb je iets om naar uit te kijken.
  • Woont je lief in de buurt? Een korte wandeling of fietstocht mag nog wel. Of ga Romeo-style en zing een serenade onder zijn of haar slaapkamerraam!
  • Maak een playlist op Spotify met al jullie liedjes. Heerlijk om je eens even helemaal in te verliezen en er nadien je lief mee te verrassen. Wedden dat je scoort?
  • Of maak er quality-time van: deel je lijst met je lief en voeg samen liedjes toe tot jullie de ultieme playlist hebben.
  • Schrijf een liefdesbrief of stel een verrassingspakketje samen. De post is nog aan het werk, dus haal die postzegels al maar boven! Je lief zal het ongetwijfeld appreciëren dat je zoveel moeite doet voor hem of haar.
  • Het is niet omdat je elkaar niet kan vastpakken, dat je het niet spannend of leuk kan maken. Laat je fantasie op volle toeren draaien en stuur elkaar eens wat prikkelende berichten of foto’sJe moet dit wel allebei willen. Zet de ander niet onder druk en stuur de foto’s zeker niet door.

Natuurlijk gaan er nog momenten zijn waarop je je lief mist. Maar laat je hoofd niet zakkenZoek afleiding en probeer niet de hele dag te denken aan hoe hard je je lief mist. Maak een corona-bucketlist en ga ervoor.

En vergeet niet: hoe langer je elkaar mist, hoe plezanter het weerzien wordt!