vorming

Vormingen

Vormingen kunnen opnieuw aangevraagd worden. Wij volgen hierin uiteraard verder de aanbevelingen van de overheid en de sector. Vormingen gaan ten vroegste van start op 8 juni MAAR elke vraag wordt afzonderlijk bekeken. Zo kunnen we nagaan of aan alle veiligheidsvoorwaarden voldaan kan worden. Zo is het zowel voor jullie als voor ons veilig om terug van start te gaan. Een glazen bol hebben we niet, dus niemand weet wat het najaar zal brengen. Mocht corona ook dit najaar roet in het eten strooien, kunnen geplande vormingen gratis geannuleerd worden.

Het JAC richt zich op de meest kwestbare jongeren in onze samenleving:

  • Jongeren op een kantelleeftijd die de stap zetten naar hun puberteit
  • Jongeren die door omstandigheden thuis niet terecht kunnen
  • Jongeren die moeten vechten voor hun kansen

Samen met jou willen we hierop inzetten en een aanbod uitwerken dat op hun lijf geschreven is. Neem contact op met onze preventiewerkers en we bekijken hoe we hen samen sterker en weerbaarder kunnen maken. dit kan een eenmalige thematische vorming zijn maar evengoed een meerdaagse 'rots & water'-training op maat van jouw groep.

Contacteer ons voor de mogelijkheden!

Bij al onze vormingen ligt de klemtoon op attitude- en meningsvorming. We werken met interactieve methodieken zoals stellingen, quiz, rollenspelen,… om de jongeren zoveel mogelijk te stimuleren om te participeren. Indien gewenst, kunnen vormingen doorgaan op het JAC (niet mogelijk in JAC Tervuren)

Een vorming aanvragen

Een vorming aanvragen kan telefonisch of via mail naar jacpreventie@cawhallevilvoorde.be. Denk eraan om tijdig de vorming aan te vragen: minstens 6 weken vooraf voor een thematische vorming en 4 weken vooraf voor een JAC-voorstelling. Wij stellen een overeenkomst op. Van zodra deze ondertekend in ons bezit is, beschouwen wij de afspraak als definitief. Bij ondertekenen van de overeenkomst verklaart u zich ook akkoord met onze voorwaarden.

Kostprijs

2 lesuren: 75 euro
Halve dag: 150 euro
Verplaatsingskosten inbegrepen

Niet gevonden wat je zocht?

Aarzel niet om ons te contacteren! Wij zijn steeds bereid ons aanbod aan te passen aan de noden die zich stellen. Indien wij zelf geen passend voorstel hebben, helpen we jullie graag verder in jullie zoektocht.