Een transportfiets voor Team Voeding

CAW Antwerpen organiseert, naast haar basisactiviteiten, ook zinvolle arbeid voor mensen met veel talenten, maar minder kansen op de reguliere arbeidsmarkt. Zinvolle arbeid maakt trots, stimuleert collegialiteit en helpt mensen groeien.

De Bakkerij

In dat kader is de Bakkerij een succesverhaal. In onze ambachtelijke bakkerij leren mensen de bakkersstiel.  De Bakkerij is een plek waar mensen hun talenten inzetten en fier zijn op het resultaat van hun werk: heerlijke producten,  gemaakt met eerlijke basisproducten van bio-leveranciers. Wekelijks levert het team brood en zoete versnaperingen aan verschillende lokale klanten.

Financiële steun

Dankzij de steun van CERA COOP en Degroof Petercam (via Koning Boudewijnstichting) kan het team voortaan zijn producten leveren met een elektrische transportfiets. De fiets wordt multifunctioneel ingezet. Het team levert er de producten van de Bakkerij mee, maar ook de warme maaltijden voor onze opvangcentra voor daklozen. De medewerkers dromen er ook van om in de toekomst, samen met lokale partners, voedseloverschotten in te zamelen.

Sinds het begin van het jaar staat er al meer dan 1000 kilometer op de teller, de transportfiets is een groot succes te noemen!

Doe je mee?

CAW Antwerpen is steeds op zoek naar extra middelen zodat we meer mensen beter kunnen helpen. Zo zamelen we fondsen in voor medische zorg en warme maaltijden voor daklozen en geven we via ons Laptoproject extra digitale kansen.  Ook jij kan ons helpen. Met een eenmalige gift of een klein maandelijks bedrag help je iemand verder.

Neem snel een kijkje op www.iksteuncawantwerpen.be