Laat ze niet in de kou

Iedereen heeft recht op meer welzijn, ook mensen zonder een dak boven het hoofd. Jouw steun, een groot of klein gebaar maakt deze winter een verschil voor mensen op straat. Ontdek hier hoe je kan helpen.

Doe een gift

Jouw gift gaat rechtstreeks naar daklozen in Antwerpen. Bij CAW Antwerpen kunnen daklozen terecht voor een warme maaltijd overdag en een overnachting ’s nachts, voor medische hulp en hygiënische zorg.

Doneer rechtstreeks via het online donatieformulier. Je kan ervoor kiezen om een eenmalige gift te doen, maar ook maandelijks doneren is een optie.

Wist je trouwens dat elke gift vanaf €40,00 fiscaal aftrekbaar is? Dat betekent dat je 45% van het gestorte bedrag terugkrijgt.

Klik hier om te doneren.

Of stort je bedrag op BE93 7775 9057 3967 met de mededeling laat ze niet in de kou.

Zamel spullen in.

In onze opvang is er ook behoefte aan materiële donaties. Let op, hiervoor maken we een selectie van welke spullen welkom zijn.

Wil je spullen doneren? Stuur dan eerst een mailtje naar laatzenietindekou@cawantwerpen.be en we spreken verder af.

Wat gebruiken we wel en niet?

Helaas kunnen we niet alle spullen aanvaarden en verzamelen omdat wij niet over de plaats en de logistieke middelen beschikken om deze samen te brengen en te sorteren.

Organiseer een actie of event en doneer de opbrengst.

Als school of bedrijf iets organiseren voor het goede doel? Doneer de opbrengst aan CAW Antwerpen en steun Antwerpse daklozen. Dat kan online of per overschrijving.

Vrijwilliger worden?

Check onze vrijwilligersvacatures.

Wil je doneren? Heb je andere vragen?

Mail ons!

laatzenietindekou@cawantwerpen.be