Brussel,Halle Vilvoorde

I.T.E.R.

I.T.E.R. is een ambulant centrum voor preventie, begeleiding en behandeling van seksueel grensoverschrijdend gedrag. We begeleiden plegers van seksueel grensoverschrijdend gedrag en mensen die aanstalten maken om zich grensoverschrijdend te gedragen. Ook jongeren tussen 12 en 18 jaar worden geholpen. Dit zowel op doorverwijzing van justitie als op vrijwillige basis.

Dit gebeurt op verschillende manieren: gespecialiseerde individuele therapie en begeleiding, groepstherapie, seksuologische consultaties, relationele en seksuele vorming, partnerbegeleiding en/of gezinsondersteuning.

Het preventieproject Stop it Now maakt deel uit van I.T.E.R.

Samenwerkingsverband

I.T.E.R. is een samenwerkingsverband tussen CAW Brussel, CGG Ahasverus en Alba vzw.
Deze drie diensten hebben hun krachten gebundeld en één begeleidings- en behandelingsteam voor de gerechtelijke arrondissementen Brussel en Halle-Vilvoorde op poten gezet. Dit vormt meteen de lokale uitwerking van het samenwerkingsprotocol tussen de Vlaamse Gemeenschap en het Ministerie van Justitie inzake de begeleiding en behandeling van daders van seksueel misbruik. Voor CAW Brussel geldt bovendien dat het ook bevoegd is voor welzijnsbegeleidingen in het arrondissement Leuven.

Meer info vind je op de website van I.T.E.R.

Informatie

Gaucheretstraat 164
1030 Schaarbeek
Op kaart tonen

iter@iter-hulp.be

02 512 62 43

Teamverantwoordelijke: Ninke Duquet

Bereikbaarheid

Maandag telefonisch: 9 – 16u.
Dinsdag telefonisch: 9 – 16u.
Woensdag telefonisch: 9 – 16u.
Donderdag telefonisch: 9 – 16u.
Vrijdag telefonisch: 9 – 16u.
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Consultaties op afspraak zijn mogelijk tijdens de kantooruren en ’s avonds.