Oost-Brabant

Solikoop Leuven – Het Perron

SOLIKOOP is een netwerk van buurtwinkels voor wie het financieel moeilijk heeft maar ook andere bezoekers zijn welkom. Hiervoor hanteren wij een dubbel verkoopprijzen-systeem. Een prijs voor wie het financieel moeilijk heeft en een marktconforme prijs voor solidaire klanten.

Een solidaire winkel wil mensen met een laag inkomen aan een betaalbare prijs laten winkelen in een omgeving waar ook plaats is voor ontmoeting, een kop koffie en een gezellige babbel. Je doet er boodschappen tegen een zachte prijs, tot 40% goedkoper.

Men kan winkelen bij SOLIKOOP uit solidariteit en/of als vrijwilliger je steentje bijdragen als kassabediende, rekkenvuller, chauffeur of sympathisant.

Mensen mét en zonder armoede-ervaring beheren samen de solidaire SOLIKOOP winkel en worden hierin bijgestaan door professionele medewerkers van lokale sociale organisaties en besturen.

SOLIKOOP Het Perron bevindt zich in HAL 5 dat is gelegen vlak achter het station van Leuven. Deze is vlot bereikbaar te voet, met de fiets of het openbaar vervoer. Er is mogelijkheid om de fiets te stallen vlakbij de ingang.

Een aantal mindervaliden parkeerplaatsen kan u vinden langsheen de Locomotievenstraat (te bereiken via de Smidsestraat) of de Diestsesteenweg.

SOLIKOOP bevindt zich in het midden van de grote hal halfweg de publieke binnenstraat en is zowel toegankelijk via de Locomotievenstraat als via de Diestsesteenweg. Aan de ingang van de winkel staan vlaggen.

Er is geen parkeergelegenheid voor de auto aan HAL 5. U kan de auto altijd parkeren in Parking Station Leuven. Deze randparking is slechts op vijf minuten wandelen (via de Locomotievenstraat) van HAL 5.

Informatie

Locomotievenstraat
3010 Kessel-Lo
Op kaart tonen

hetperron@solikoop.be

Bereikbaarheid

Maandag  gesloten
Dinsdag  13 – 18 u.
Woensdag  13 – 18 u.
Donderdag  13 – 18 u.
Vrijdag  13 – 18 u.
Zaterdag  gesloten
Zondag  gesloten