Brussel

Team Intrafamiliaal Geweld

Individuen, koppels en gezinnen kunnen bij team IFG terecht als ze in aanraking komen met familiaal geweld. We kijken naar de dynamieken die zich tussen alle betrokkenen afspelen en gaan op een aanklampende manier met hen bekijken welke hulp voor hen aangewezen en gewenst is. We kijken ook naar de kinderen hierbij. Er wordt naar de meest geschikte hulpverlening gezocht intern en/of extern. De nadruk ligt op het opbouwen van vertrouwen en installeren van veiligheid zodat we kunnen werken naar het stopzetten van het geweld.

We vinden het heel belangrijk om een aanbod op maat te kunnen aanbieden. Daarvoor kunnen we ons verplaatsen en kunnen we werken met het netwerk van de cliënt als dat aangewezen is. We waarborgen een aanbod binnen de 48 uur.

Ben jij een samenwerkingspartner van CAW Brussel ?

Dan kan je een consultvraag stellen bij voorkeur via het emailadres : ifg@cawbrussel.be of op onze algemene telefoonlijn 02 486 46 70. In overleg is het ook mogelijk samen met jou tijdelijk een hulpaanbod te doen. Wil je een cliënt toeleiden voor hulp kan dit via onze onthaalwerking. De psychosociale hulpverlener van onze onthaalwerking zal de vraag verder uitklaren en een gepaste doorverwijzing (intern of extern) installeren.

Werk jij bij justitiehuis, parket of een politiedienst ?

Dan kan je rechtstreeks toeleiden naar ons via ons doorverwijsstrookje dat je hier vindt.

Informatie

Laarbeeklaan 117, bus 3
1090 Jette
Op kaart tonen

ifg@cawbrussel.be

02 486 46 70

Teamverantwoordelijke: Ilse De Leener

Bereikbaarheid

Maandag 9u-17u
Dinsdag 9u-17u
Woensdag 9u-17u
Donderdag 9u-17u
Vrijdag 9u-17u
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten