Antwerpen

Vormingsteam Antwerpen

Het vormingsteam van CAW Antwerpen organiseert vorming in groep voor mensen die hun kennis en vaardigheden willen vergroten. 

Thema’s als stress, weerbaarheid en impulscontrole komen aan bod. Dit gebeurt op een actieve manier en op maat van de deelnemers.

Jongeren kunnen deelnemen aan een Rots en Watertraining. Deze training wil de weerbaarheid van jongeren vergroten. Op een actieve manier werken we rond thema’s als rust, kracht, conflict, lichaamstaal en grenzen.

Voor ouders is er het aanbod OO10 Stress voor ouders van tieners.Dit programma combineert opvoedingstheorieën met principes en oefeningen uit de Rots en Watertraining. Ouders leren om op een rustige manier in verbinding te gaan met hun tiener en grenzen te stellen waar nodig. 

Mind Spring is een programma voor vluchtelingen, asielzoekers en migranten. Het doel is de veerkracht te verhogen en zo te helpen de toekomst aan te pakken. Basis hierin is de eigen kracht. Het vormingsteam ondersteunt Mind Spring waar mogelijk. Meer info over Mind Spring vind je hier.

Op vraag van interne of externe partners kan het vormingsteam ingaan op vragen om vorming op maat te ontwikkelen, geven of ondersteunen. Voor meer info kan je mailen naar vormingsteam@cawantwerpen.be .

Informatie

Frans Halsplein 4
2000 Antwerpen
Op kaart tonen

vormingsteam@cawantwerpen.be

03 235 89 20

Teamverantwoordelijke: Stijn Jacobs

Bereikbaarheid

Maandag 9u. – 16u.
Dinsdag 9u. – 16u.
Woensdag 9u. – 16u.
Donderdag gesloten
Vrijdag gesloten