Bouwwerken in je buurt: project VL18 Dendermonde

Op deze pagina houden we je op de hoogte van het bouwproject in de Van Langenhovestraat 18 in Dendermonde. Deze werken worden uitgevoerd in opdracht van CAW Oost-Vlaanderen en omvatten de transformatie van het pand naar 5 studio’s voor dak- en thuislozen.

Als CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) streven we naar een sterkere samenleving. Met project VL18 Dendermonde willen we bijdragen aan een verbetering van de leefomgeving en het welzijn in je buurt.

Infomoment op donderdag 23 mei 2024

Wil je meer te weten komen over dit project? Je bent van harte welkom op het infomoment op donderdag 23 mei, van 19 tot 21 uur in Van Langenhovestraat 20. Let wel: dit is niet hetzelfde adres als dat waar de werkzaamheden binnenkort starten.

Planning

Momenteel bevindt het bouwproject zich in de fase van het voorontwerp. VOLT Architecten werd aangesteld als ontwerper. Tijdens het infomoment voor de bewoners zal de ontwerper het eerste voorontwerp van het project presenteren.

De werkzaamheden vatten aan in augustus 2025 en worden naar verwachting afgerond in oktober 2026, waarna de studio’s openen vanaf november 2026.

Team

Om dit project tot een goed einde te brengen is er een professioneel team samengesteld:

  • Projectcoördinator: Belfius Bank, Joris Van den Bosch
  • Ontwerper: Volt Architecten

Contact

Vanuit CAW Oost-Vlaanderen is Wim Van Hove, teamverantwoordelijke Dender-Scheldekracht, jouw lokaal aanspreekpunt. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met Wim Van Hove via wimvanhove@cawoostvlaanderen.be of telefonisch op 0497 24 35 57.