Interieur kamer

Maak dak- en thuisloze mensen sterker

Help jij ons kwetsbare mensen die in de opvang verblijven sterker te maken? Dat is nodig. In 2021 verbleven 868 alleenstaanden, koppels en gezinnen voor korte of lange tijd in een opvanginitiatief van CAW Limburg.

Deze mensen behoren tot een zeer kwetsbare groep in onze samenleving. Met dit project geef je alleenstaanden, koppels en gezinnen met kinderen een duwtje in de goede richting als ze de opvang verlaten en terug op eigen benen staan. Met jouw gift draag je bij tot hun uitzet.

Het project

Samen met een professionele hulpverlener van het CAW proberen mensen die in de opvang verblijven terug op eigen benen te staan. Een nieuwe huurwoning zoeken en vinden is een grote uitdaging.

Verhuizen kost geld. Na betaling van de huur en huurwaarborg blijft er voor veel mensen weinig geld over voor basisbenodigdheden zoals keukenmateriaal, een stoel, bed, tafel, bed of matras. CAW Limburg beschouwt deze benodigdheden niet als een luxe, maar als een noodzaak om een sterke start te maken.

In de toekomst wil CAW Limburg zoveel mogelijk bewoners die de opvang verlaten een extra duwtje in de rug geven in de vorm van een tegoedbon bij een lokale handelaar of meubelketen. Zin om ons daarbij te helpen? Maak een verschil. Doe een gift. Help kwetsbare dak- en thuisloze mensen om van hun nieuwe huis een echte thuis te maken.

Help dak- en thuisloze mensen sterker maken

Maak 868 alleenstaanden, koppels en gezinnen sterker. Maak van hun huis een thuis. Schenk hen een bedrag naar keuze. Uw gift gebruikt CAW Limburg voor de aankoop van tegoedbonnen. Doe nu een gift op het rekeningnummer BE38 0882 1281 6072 van CAW Limburg. Vermeld in de mededeling ‘Ik maak mensen sterker+ jouw rijkregisternummer’.

Vragen?

Wil je weten wat er met jouw gift gebeurt? Heb je vragen over het project? Contacteer Ward Mertens, middelenwerver van CAW Limburg. Bel 089 300 150 of mail naar ward.mertens@cawlimburg.be.