Eenvoudig en snel iemand doorverwijzen

Niet alleen cliënten kunnen met een hulpvraag terecht bij CAW De Kempen. Ook voor hulpverleners en andere professionelen heeft het CAW De Kempen een specifiek aanbod.
Zo kan jouw organisatie een beroep op ons doen voor consult, coaching, informatie en advies, vorming of training rond bepaalde thema’s.

Dit aanbod is enkel beschikbaar in de regio De Kempen.

Enkele voorbeelden:

  • Een hulpvrager van jouw afdeling werd recent slachtoffer van een misdrijf en je weet niet goed hoe hier mee om te gaan. Een medewerker van het algemeen onthaal, die kennis heeft van de thematiek slachtofferhulp, kan jou verder helpen om zelf op weg te gaan met deze hulpvraag.
  • Je vermoedt dat er in een van de gezinnen waar je als thuisbegeleidster actief bent regelmatig geweld gebruikt wordt, maar je weet niet goed hoe je dit bespreekbaar kan maken. Een hulpverlener van het aanspreekpunt Partnergeweld zal je aan de hand van een aantal tips verder helpen om dit vermoeden bespreekbaar te maken.
  • Je krijgt als politieman te maken met een jongere die niet meer terug naar huis wil omwille van zware moeilijkheden thuis. Een medewerker van Crisisjeugdhulp kan samen met jou, de jongere en zijn ouders naar een uitweg zoeken uit deze crisissituatie.

Wil je contact opnemen met één van onze medewerkers, neem dan een kijkje bij deelwerkingen

Via onderstaande contactgegevens kan je contact opnemen met één van onze interne diensten. Deze telefoonnummers zijn niet bedoeld voor het stellen van hulpvragen.

maatschappelijke zetel Hofkwartier 23, 2200 Herentals
014 23 55 38
info@cawdekempen.be
pers & communicatieverantwoordelijke
Hofkwartier 23, 2200 Herentals
0488 16 82 50
communicatie@cawdekempen.be
algemene directeur: Jan Bal Hofkwartier 23, 2200 Herentals
014 23 55 38