Jaarmagazine CAW Brussel Anno 18

ANNO 18 jaarmagazine CAW Brussel

Het jaarmagazine van CAW Brussel waarin je leest welke acties, samenwerkingsverbanden, experimenten en mensen onze organisatie in 2018 kleur gaven. Je kan het hier lezen of downloaden.

We blikken in het jaarmagazine terug op werkjaar 2018. Een jaar waarin we de nieuwe organisatiestructuur en het organigram – eind 2017 geïnstalleerd – verder ontwikkelden en van vlees en bloed voorzagen. Een structuur en een organigram bedoeld om ons allen te verbinden en het CAW-gevoel te integreren over de verschillende teams, doelgroepen en methodieken heen. 2018 Was ook een jaar waarin we onze organisatie verder konden consolideren, nieuwe  projecten mochten opzetten en frisse samenwerkingsverbanden zijn aangegaan.

De verhalende rode draad in het magazine zijn ook dit jaar weer de cliënten: we spraken met drie cliënten die via één van onze ‘voordeuren’ (Onthaal, JAC en Slachtofferhulp) met het CAW in aanraking kwamen. En we zetten vijf van onze vrijwilligers, allen veelzijdige interessante personen, in de kijker. Voorts schreef Katrien Moens, een collega van DMO, een persoonlijke column over reizen naar en werken in Brussel. En ex-collega Sheren Etedalyravesh verwoordde in een gedicht wat CAW Brussel voor haar betekent. Natuurlijk vind je er ook de belangrijkste registratie en financiële cijfers in terug:

  • CAW Brussel kreeg 5.810 unieke hulpvragers ‘over de vloer’
  • het merendeel was tussen de 26 en 59 jaar oud
  • we voerden 16.405 gesprekken op onze kantoren en 5.761 telefoongesprekken
  • er waren 11.969 contacten met andere (welzijns)organisaties om onze cliënten ‘op maat’ te kunnen helpen.

Meer weten? Bekijk of download hier ons jaarverslag.

Om deze video te kunnen bekijken, moet je cookies aanvaarden.

Download: