CAW Noord-West-Vlaanderen

Fotowedstrijd - week van de verbondenheid

CAW Noord-West-Vlaanderen nodigt je uit om deel te nemen aan onze fotowedstrijd! 

Tussen 30 mei en 9 juni gaat de week van verbondenheid door. Dit jaar willen we de kracht van verbondenheid vastleggen door middel van fotografie. We dagen je uit om een foto in te zenden die het thema ‘verbondenheid’ op een creatieve en inspirerende manier weerspiegelt. 

 

Hoe deelnemen: 

Stuur je foto, die het concept van ‘verbondenheid’ illustreert, door via deze link. 

Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze wedstrijd. Wees creatief samen met je gezin, buren, collega’s, vereniging, klas… ! 


Tentoonstelling:

We stellen alle ingezonden foto’s tentoon via de Facebookpagina van CAW Noord West Vlaanderen. Zo kunnen jullie genieten van de diversiteit aan interpretaties van verbondenheid binnen onze regio. 

Prijsuitreiking:

Een select aantal foto’s, die op een bijzondere wijze verbondenheid illustreren, worden extra in de kijker gezet en maken kans op een prijs. Blijf onze Facebookpagina volgen voor updates over de prijswinnaars en blijf op de hoogte van het CAW-reilen en zeilen! 

 

Over de ‘Week van de Verbondenheid’: 

De ‘Week van de Verbondenheid’ is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd om solidariteit, begrip en respect binnen onze maatschappij te bevorderen. Het is een tijd waarin we streven naar een solidaire samenleving voor iedereen, ongeacht achtergrond, overtuiging of levenspad. 

Doe mee en help ons om de ‘Week van de Verbondenheid’ tot een onvergetelijk evenement te maken! 

Samen kunnen we laten zien hoe sterk de banden binnen onze regio zijn. 

Download: FLYER - Week van de verbondenheid - 2024