Ik merk dat CAW een zeer gedreven netwerkpartner is

CAW Oost-Vlaanderen voert momenteel interviews met medewerkers over het onderwerp ‘Baanbrekende Werkgever 2023’. We behaalden deze titel na het doorlopen van een intens HR-leertraject. Kristof De Jonghe, die ondertussen een paar maanden werkt bij CAW Oost-Vlaanderen werkt als teamverantwoordelijke voor regio Waasland, heeft ook deelgenomen aan een van deze interviews.

Wat houdt je job in?

Mijn job als teamverantwoordelijke bestaat er voornamelijk uit om ervoor te zorgen dat de collega’s, waar ik verantwoordelijk voor ben, hun job goed en graag kunnen doen. Dit omvat wel wat, en vraagt ook wel een stevige dosis creativiteit. Daarnaast probeer ik, samen met mijn collega’s teamverantwoordelijken in het Waasland, zorg te dragen voor alle collega’s. We springen ook wel eens in voor elkaar, als iemand afwezig is. Op dit moment werk ik samen met het team van het inloopcentrum Den Durpel en het team justitieel welzijnswerk in de gevangenis van Beveren.

Wat betekent CAW voor jou?

Gedurende deze relatief korte periode, heb ik gemerkt dat het CAW een erg dynamische en uitdagende werkomgeving is waarin je heel veel boeiende mensen tegen komt! Door de specifieke organisatiestructuur wordt samenwerken over de grenzen van het eigen werk- en vakgebied heen gestimuleerd. Ik ben iemand die graag blendend en integratief tewerk gaat. Dit is ook nodig, als antwoord voor steeds complexer wordende hulpvragen waar we vandaag mee worden geconfronteerd.

Waarom zou iemand een job bij het CAW moeten overwegen?

Ik merk dat het CAW een zeer gedreven netwerkpartner is, die welzijn in de brede betekenis van het woord op alle agenda’s tracht te zetten en houden. Tegelijk proberen we ook op dezelfde manier voeling te houden met actuele en nieuwe welzijnsissues en -uitdagingen. Het vertalen daarvan, en een performant antwoord bieden vanuit het CAW, is een opdracht die maar kans op slagen heeft als elke medewerker en collega de ruimte heeft om eigen expertise en unieke talenten in te zetten. En die ruimte lijkt hier zeker te zijn, wat heel stimulerend werkt!

Werken bij CAW Oost-Vlaanderen

We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers! Heb je goesting in een nieuwe uitdaging? Of ken je iemand die er wel eentje kan gebruiken? Je vindt alle openstaande vacatures op onze website.

Foto door Lies Debouver