Ik vind het werk verruimend!

CAW Oost-Vlaanderen is er trots op dat ze, na het afleggen van een bijzonder HR-leertraject, zich ondertussen ‘Baanbrekende Werkgever 2023’ mag noemen! Collega Nyiraneza, vrijwilligerscoach, vertelt hoe het is om te werken voor CAW Oost-Vlaanderen.

Wat betekent CAW Oost-Vlaanderen voor jou?
Een heleboel! Want een paar maanden na het afronden van mijn studies als sociaal werker, kreeg ik al een job aangeboden. Ik had nog geen ervaring, maar mocht al aan de slag als brugfiguur. Dat was niet meteen een makkelijke, maar wél een zeer uitdagende job! Na vier jaar als brugfiguur ben ik in mei 2022 vrijwilligerscoach geworden.

Ik vind het werk verruimend!

Waarom werk je graag voor CAW Oost-Vlaanderen?
Omdat ik mag werken in een zelfsturend team. Een eigen agenda is super om mee te werken! Natuurlijk moet het werk opgeleverd worden maar ik heb ook nog inspraak,  wat een goede balans biedt.

Wat heb je geleerd bij CAW Oost-Vlaanderen?
Dat er hier veel betrokken hulpverleners zijn! Binnen mijn vorig team, toen ik werkte als brugfiguur, hadden we een betere samenwerking gecreëerd met het OCMW in Gent. Dat zat al goed, maar door de dynamiek van de groep is dat er alleen maar op verbeterd. Ik vind het fijn om mensen te helpen.

Waarom zouden andere personen een job bij CAW Oost-Vlaanderen moeten overwegen?
Ik vind het werk verruimend! Daarnaast biedt ons CAW veel kansen om jezelf te leren ontwikkelen. Zo krijg je bijvoorbeeld de kans om andere functies uit te proberen, via jobrotatie. Of om vormingen te volgen. Er wordt hier veel aandacht besteed aan persoonlijke groei en dat vind ik vrij uniek.

Meer weten

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever? Je leest er meer over op BaanbrekendeWerkgever.be.

Bekijk ook onze vacatures.