CAW Halle-Vilvoorde verwelkomt Shari Robijns als nieuwe algemeen directeur

Shari Robijns (2e van links op foto) volgt Elise Moriau op als algemeen directeur. Moriau gaf eind juni 2021 de fakkel definitief door aan Shari Robijns en nam na 32 jaar afscheid. Shari werkt al 10 jaar voor CAW Halle – Vilvoorde, ooit begonnen als clustercoördinator en sinds 2014 als adjunct-directeur crisis en jongeren.

Ik geloof in de maatschappelijke meerwaarde van een CAW”, aldus Robijns. CAW’s zijn constant in beweging, als antwoord op veranderende maatschappelijke tendensen. In onzekere en onvoorspelbare tijden zijn ankerpunten van groot belang en zo’n betrouwbaar anker is het CAW. De samenwerking met lokale besturen verder uitbouwen staat hoog op de prioriteitenlijst. Enerzijds lokaal, anderzijds ook in samenwerkingsverbanden als GBO (geïntegreerd breed onthaal) en de eerstelijnszones. De expertise van het CAW ligt onder meer in bovenlokale samenwerkingen.

Het werkingsgebied van CAW Halle – Vilvoorde verandert van 4 zorgregio’s naar 6 eerstelijnszones. Naast onze vier hoofdvestigingen in Asse, Halle, Tervuren en Vilvoorde zullen we dus ook op korte termijn investeren in fysieke aanwezigheid van onze dienstverlening in ELZ Pajottenland en ELZ regio Grimbergen. Zowel de volwassenwerking als de jongerenwerking JAC zullen er vertegenwoordigd worden.

Shari: “Ik kijk ernaar uit om het welzijn van onze medemens te blijven versterken. Het is voor de meesten een pittige periode geweest. We zijn als organisatie gegroeid, en we staan klaar om mensen te ondersteunen naar meer kwaliteit op verschillende levensdomeinen.

Foto directieteam CAW Halle – Vilvoorde, vlnr: Pascal Vanoverberghe (financieel en logistiek directeur), Shari Robijns (algemeen directeur), Ingelise Gerritsen (inhoudelijk directeur Wonen, Jeugdhulp), Wim Van Campenhout (inhoudelijk directeur Relaties, Forensisch, Armoede en precair verblijf).