Wijziging openingsuren CAW huizen en ACM

Overdruk

Versnelde digitalisering en verminderde loketuren bij heel wat diensten maken dat wij grote overdruk ervaren op onze CAW toegangspoorten in Antwerpen. De wachtzaal van de CAW huizen in de stad en ACM stroomt zo vol dat onze hulpverleners niet langer iedereen kunnen helpen. Om dit op te lossen, zoeken we naar structurele oplossingen via samenwerkingsafspraken met partners en extra inzet op digihulp. Maar vanuit zorg voor onze eigen medewerkers en om de kwaliteit van ons aanbod te garanderen, voeren we ook een aantal wijzigingen door vanaf 29 mei.

Vanaf 29 mei werken 4 CAW huizen in de stad Antwerpen met aangepaste openingsuren. Het gaat om de CAW huizen in Antwerpen Noord, Antwerpen Kiel, Deurne en Merksem.

maandag: 10u -12u
dinsdag: gesloten
woensdag: 14u-16u
donderdag: 17u-19u (enkel op afspraak)
vrijdag: 10u-12u

Geraak je er niet tijdens de openingsuren, dan kan je een afspraak maken op donderdagavond. 

Ook ons Adviescentrum Migratie ( ACM) wijzigt zijn openingsuren en hanteert vanaf 29 mei dezelfde uren als de CAW huizen. Van 22 mei tot 26 mei is ACM uitzonderlijk gesloten.

Wist je dat we ook 3 CAW huizen buiten de stad hebben, waar de wachttijden minder lang zijn tijdens de openingsuren? Het gaat om de CAW huizen in Brasschaat, Mortsel en Zoersel. 

Vanaf 22 mei werken de CAW huizen in Brasschaat, Morstel en Zoersel met aangepaste openingsuren
maandag: 13 – 15u 
dinsdag: gesloten
woensdag: 13 -15 u
donderdag: 17-19u
vrijdag: gesloten

Het gaat om tijdelijke maatregelen die we nemen om de kwaliteit van ons aanbod voor cliënten te bewaken en om het welzijn van onze medewerkers te vrijwaren. Intussen zoeken we verder naar structurele oplossingen. 

Check voor de juiste openingsuren caw.be/huis/

De openingsuren op de folders zijn niet actueel op dit moment.