Logo UPLOAD+

Welkom bij UPLOAD+

UPLOAD+ doet mensen dromen…
Over een plek op de arbeidsmarkt
en in de samenleving!

Dit aanbod is enkel beschikbaar in de regio Boom Mechelen Lier.

Het vervolgproject van Upload richt zich tot iedereen uit de Rupelstreek die een afstand ervaart tot de arbeidsmarkt en op andere levensdomeinen drempels ondervindt.

We ondersteunen mensen in de zoektocht naar een duurzame tewerkstelling of activering en versterken talenten. Daarnaast gaan we aan de slag met thema’s zoals wonen, welzijn, zelfbeeld, financiën, netwerk enz…

Zo willen we kansen op de arbeidsmarkt en in de samenleving vergroten.

Waarvoor staat UPLOAD+ ?

UPLOAD + staat voor een Rupelse samenwerking tussen CAW, Arktos, Emino, Vlotter, Ecoso, Mivas en VDAB.

Bij UPLOAD + kunnen mensen dromen over het inzetten van hun persoonlijke talenten. We laten hen zichzelf herontdekken aan de hand van individuele gesprekken, activiteiten, vormingen, werkstages, enz.

Door middel van een persoonlijk traject creëren we mogelijkheden om skills te oefenen en ten gepasten tijde te tonen aan de buitenwereld en/of een toekomstige werkgever

‘1+1 = 3 principe’

We geloven in onze expertises en zetten deze maximaal in op vlak van welzijn en arbeid. Door onze krachten te bundelen, begeleiden we integraal en krachtgericht. Ten slotte stemmen we onze dienstverlening af op persoonlijke noden in samenwerking met de lokale besturen.

Hoe gaan we aan de slag?

We starten met een eerste kennismaking/triogesprek tussen toeleider, coach en deelnemer waar we ondersteuningsnoden in kaart brengen. Zelf aanmelden kan ook!
Samen beslissen we of we een begeleiding opstarten.

Men bepaalt zelf doelen én tempo. De deelnemer zit aan het stuur van zijn eigen traject.

De coach of trajectgezel is steeds het vertrouwde aanspreekpunt en zet in op persoonlijke ondersteuning. Binnen het traject zijn we niet afhankelijk van een vooraf bepaalde timing. We krijgen de tijd die we nodig hebben.

Interesse & aanmelden

Aanmelden kan via dit formulier.

Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met ons!

 

Over het project

Dit project kadert in de WSE oproep Lokale Partnerschappen. Dat bestaat uit CAW, Emino, Arktos, Vlotter, Ecoso, Mivas & VDAB. Het project loopt tot 30/12/2029 en is mogelijk dankzij de financiële steun van Europa Werk en Sociale Economie.