't SAS

Vereniging ’t SAS is een samenwerkingsverband tussen OCMW Brugge, Stad Brugge en CAW Noord-West-Vlaanderen.

Dit aanbod is enkel beschikbaar in de regio Noord-West-Vlaanderen.

Inloopcentrum

Inloopcentrum ’t Sas biedt een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met verminderde welzijnskansen.

Sociale kruidenier de Kaba

De KABA is een winkel met een lage drempel waar bezoekers gratis of tegen fel verminderde prijzen kwalitatieve voedsel- en huishoudproducten kunnen verkrijgen. De KABA staat voor Kruidenierswaren Aan Billijke Aankoopprijzen.

Nachtopvang

De nachtopvang geeft bezoekers ’s avonds de mogelijkheid tot een broodmaaltijd met verse soep, een douche en een bed. Gedurende de winterperiode is er een permanente capaciteit van 18 bedden. Deze periode loopt van midden november tot eind maart. Daarna wordt overgeschakeld op een capaciteit van 10 bedden.

Crisisopvang

Voor mensen die acuut dak- of thuisloos zijn en verblijven op grondgebied Brugge biedt ’t SAS crisisopvang aan. We proberen samen met de cliënt altijd eerst te zoeken naar andere mogelijkheden.

Cliënt aanmelden

Ben je een professionele doorverwijzer en aan de hand van een (onthaal)gesprek met je cliënt kwam je tot de conclusie dat er voorlopig geen andere mogelijkheden zijn dan crisisopvang? Dan kan je een aanvraag te doen voor tijdelijk verblijf in Crisisopvang ’t SAS via dit aanmeldingsformulier.

Dozen & co

Dozen & co is een dienst van welzijnsvereniging ’t Sas. De dienst richt zich tot burgers die een private verhuisfirma, private opkuisfirma of klusjesdienst moeilijk kunnen betalen.
Dozen & co is ook een sociaal tewerkstellingsinitiatief. De opdrachten worden uitgevoerd door medewerkers in opleiding. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden door opleiding en begeleiding op de werkvloer voorbereid op een tewerkstelling op de gewone arbeidsmarkt.

Voor meer informatie kun je HIER terecht.

Cliënt aanmelden

Aanmelden kan door elke begeleidende dienst via het aanmeldingsformulier.