2023: CAW Oost-Brabant in cijfers

Mensen sterker maken is geven om mensen. Daar geloven we rotsvast in bij CAW Oost-Brabant. En dat spreekt ook uit onze jaarcijfers, die we hier graag met u delen.

Wij vragen niets bij de aanvang van dit verkiezingsjaar. Niet van nieuwe bestuurders, raden en regeringen. Wij gaan geven in 2024. Zoals we dat gisteren deden en vandaag. Wij gaan geven. Omdat dat is wat we goed doen, waar we expert in zijn. Omdat we geloven dat we daarmee onze wereld een stukje beter maken.

We willen er zijn voor iedereen, in het bijzonder voor zij die ons het meest nodig hebben. We willen hen sterker maken, een stem geven en laten opkomen voor zichzelf. We willen het hoofd bieden aan sociaal onwelzijn, aan eenzaamheid en armoede. Hiervoor geven we onze deskundigheid en onze ervaring aan jullie. We geven onze tijd en ruimte aan jullie. Ons hart, ons hoofd en onze handen.

We willen er zijn voor iedereen, in het bijzonder voor zij die ons het meest nodig hebben.

Wij vragen niets, wij geven. Een luisterend oor, een warme ruimte, een kom soep en een jas. Een helpende hand, een helend advies, een aanmoedigende blik, een stimulerend plan. Wij vragen niets, wij geven. Samen met jullie natuurlijk, want alleen kunnen we het niet.

Hieronder vindt u een overzicht van 2023 in cijfers, die u vertellen over de mensen die we bij CAW Oost-Brabant verder helpen. Deze cijfers zijn belangrijk, maar staan nooit op zichzelf. Daarom leest u via deze link meer over de mensen achter de cijfers.

Om deze video te kunnen bekijken, moet je cookies aanvaarden.

Ontvangt u graag één of meerdere exemplaren van dit cijferboekje? Laat het ons weten via communicatie@cawoostbrabant.be en we bezorgen het u.

Download: CAW Oost-Brabant jaarverslag 2023