10 jaar psychosociale hulp voor jongeren en gezinnen

Wist je dat we al 10 jaar psychosociale hulp bieden aan gezinnen en jongeren?

Meer gekend voor jongeren is ons JAC. We bieden psychosociale hulp aan jongeren en jongvolwassenen (12-25 jaar) bij al hun welzijnsvragen. We werken preventief en zijn actief op secundaire scholen in onze regio. We bieden crisishulp aan minderjarigen, en zijn ook de toegangspoort voor integrale jeugdhulp. We bieden begeleiding aan jeugdhulpverlaters.

We gaan actief aan de slag met gezinnen met welzijnsvragen. Gaande van vragen over de opvoeding tot begeleiding of bemiddeling bij gezinsproblemen.

In mei zetten we ons aanbod voor gezinnen & jongeren in de kijker. 

Webinar voor professionals: bezoekruimte 

De bezoekruimte is er voor herstel van persoonlijk contact na contactbreuk van het minderjarige kind met ouders, grootouders, broers en zussen en andere voor het kind belangrijke personen.

CAW Zuid-West-Vlaanderen nodigt jou graag uit voor de webinar over de werking van de bezoekruimte op maandag 27 mei van 11 uur – 12 uur. 

Tijdens de webinar geven we jou een toelichting over de werking van de bezoekruimte in Zuid-West-Vlaanderen. We nemen je ook mee in onze visie en aanpak. Uiteraard voorzien we ook tijd en ruimte voor uitwisseling.

Je kan jou inschrijven via deze link.