10 jaar CAW Zuid-West-Vlaanderen

da’s 10 jaar mensen sterker maken!

Een decennium lang staat CAW Zuid-West-Vlaanderen garant voor een sterke en veerkrachtige samenleving. We werken dag in, dag uit aan het versterken van welzijn voor elk die het nodig heeft.  

We hebben de afgelopen jaren veel verandering en uitdagingen gezien, maar onze missie blijft onveranderd: een sterker welzijnsbeleid en een samenleving waarin elk mens het hoofd én het hart boven water kan houden.  

In ieders leven duiken kwetsbare periodes op. Want soms loopt het leven niet zoals je wenst of verwacht. Dan staan er meer dan 150 getrainde medewerkers en vrijwilligers voor je klaar. Ze zetten al hun expertise in en helpen echt. Onze hulp is nabij, gratis en toegankelijk. 

In de komende jaren willen we onze impact vergroten en ons welzijnsbeleid verder versterken. Laten we samen verder bouwen en onze krachten bundelen voor een veerkrachtige samenleving. 

In kader van ons tienjarig bestaan organiseren we het komend jaar 10 initiatieven over de 10 thema’s waar wij het verschil maken.

Benieuwd? Hieronder vinden jullie het programma!

Daarnaast organiseren we 2 evenementen waarin we samen met beleidsmakers en stakeholders in dialoog gaan over belangrijke maatschappelijke thema’s: de fishbowl & het symposium. In september gaat ons jaarlijks event Shotten for life door, een voetbaltornooi waar sociale organisaties het tegen elkaar opnemen.

#sterkmaker en #samenwerker