Een terugblik op netwerkmoment ’10 jaar CAW Oost-Vlaanderen: Dichtbij in Dialoog

Op 22 februari vierden we 10 jaar CAW Oost-Vlaanderen. Een decennium van betrokkenheid en hulp! Om deze bijzondere mijlpaal extra glans te geven, nodigden we onze partners uit.

Samen met beleidsmakers uit diverse sectoren reflecteerden we via panelgesprekken over de toekomst van de eerste lijn en de rol die CAW Oost-Vlaanderen hierin speelt. Met sprekers zoals Marc Tack, Joachim De Paepe, Hans Onselaere, Souad Abihi, Dr. Leontien Jansen, Rudy Coddens en Nina Van der Sypt.

De debatten gaven ons goesting om nog méér samen te werken en om het gesprek over de toekomst van CAW Oost-Vlaanderen en de organisatie van de eerste lijn naast het podium verder te zetten.

Boodschappen in beeld

Martine Vanremoortele bracht een visueel verslag van de kernboodschappen tijdens de gesprekken. Die kan je hier downloaden.

Onderstaand zie je een sfeervideo van het event.

(lees verder onder de video)

Om deze video te kunnen bekijken, moet je cookies aanvaarden.

Memorandum CAW Oost-Vlaanderen

Wij voelen ons alvast geïnspireerd om ook de komende jaren ons beste beentje voor te zetten. We streven ernaar om de groeiende welzijnsnoden bij de meest kwetsbaren hoog op de politieke agenda te plaatsen en te blijven benadrukken. Hiervoor verwijzen we graag naar het memorandum van CAW Oost-Vlaanderen voor de lokale verkiezingen en het memorandum van de CAW-Groep voor de Vlaamse verkiezingen.